Porto, Lontoo, Lappeenranta, Pietari ja Kyläniemi (10.)

Porto, Lontoo, Lappeenranta, Pietari ja Kyläniemi (10.)

Portugalin Portossa 4.-9.5. ja sieltä suoraan Iso-Britannian Lontooseen, jossa 9.-13.5. Facebook-sivuiltani löytyy tuosta erinomaisesta matkastani lisää tietoa. Kaksi pitkää työpäivää Lappeenrannassa 14.-15.5. Tämän jälkeen Venäjän toiseksi suurimmassa kaupungissa Pietarissa 16.-18.5. jossa erinomaisesti jälleen kerran onnistunut 13th REIM Group Badminton & Real Estate Seminar Invitational 2018 tapahtuma, josta siitäkin löytyy lisää tietoja Facebook-sivuiltani.

Lähes puolen kuukauden päivät ulkomailla vahvistivat jälleen uskoani ihmisiin, eurooppalaisuuteen, kansainvälisyyteen. Olen kiitollinen kaikille suomalaisille ystävilleni, mutta aivan samalla tavalla niin brittiläisille, portugalilaisille kuin venäläisillekin, joita minun oli ilo tavata. Ja keskustella elämän kaikista aiheista. Nurkkakuntaisuus johtaa helposti nationalismiin, ja samalla turmioon, josta historia yrittää meitä joka päivä opettaa. Kansainvälisyys, oikein ymmärrettynä, ohjaa meitä toistemme kunnioittamiseen, ymmärtämiseen ja rauhaan. Se merkitsee myös hyvää ja parempaa elämää. Niin meille kuin nuorille ja tuleville sukupolville.

***

”Itsemme kehittäminen on loputon tehtävä, mutta pitäisikö meidän periaatteessa luopua kaikista pitkän tähtäimen toimista; silloin sellaisetkin käsitteet kuin harjoitus, kasvatus, kulttuuri ja henkinen tie olisivat mielettömiä … Onnea viljellään ja se saadaan aikaan vähitellen, pitkän ajan kuluessa.” – Matthieu Ricard 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *