Kansainvälisenä naistenpäivänä 8.3.2018 (5.)

Kansainvälisenä naistenpäivänä 8.3.2018 (5.)

Tänään 8.3. vietetään kansainvälistä naistenpäivää. Sitä ei vietetä syyttä eli sen viettoon ovat olemassa hyvät sekä vahvat perusteet. Vuonna 1975 Yhdistyneet Kansakunnat (YK) otti kansainvälisen naistenpäivän viettämisen ohjelmaansa. Vuonna 1977 YK:n yleiskokous kutsui kaikkia jäsenmaitaan viettämään vuosittain 8.3. kansainvälistä naistenpäivää naisten oikeuksien ja rauhan puolustamiseksi sekä kunniaksi.

Kun noita edellisiä asioita ajattelee, ei voi kuin todeta mainittujen asioiden tärkeys. Semminkin kun tänään ajattelee maailman menoa monien maailman mahtavien miesjohtajien johdolla. On kuin pienet pojat leikkisivät hiekkalaatikolla, kilpaillen kuka tai kenen isä on vahvin. Tässä yhteydessä voi hyvin käyttää sanaa typeryys. Typeryyttä joka on samalla vaarallista. Meillä miehillä olisi opittavaa naisista.

Toivotankin kaikille niin tutuilleni kuin tuntemattomillekin maailman naisille hyvää kansainvälistä naistenpäivää!

***

Oma edustamani REIM Group Oy Ltd muistaa jo perinteisesti kaikissa yhtiöissään kansainvälistä naistenpäivää, hienoja naisiamme. Se on kunnia-asiamme.

***

Kansainvälisen naistenpäivän kirjoitukseni lopetan tällä kertaa kolmeen mietelauseeseen.

”Suurin onni elämässä on vakuuttuneisuus siitä että meitä rakastetaan meidän itsemme tähden, tai pikemminkin siitä huolimatta.” – Kirjailija Victor Hugo (1802-1885)

”Ovi onneen aukeaa ulospäin.” – Soren Kierkegaard

”Onnellisuus on sitä, että se mitä ajattelet, se mitä sanot ja se mitä teet, ovat harmoniassa.” – Gandhi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *